Austria-Travel_HU 600x200

Personuppgifter

Skyddande av personuppgifter

Personuppgifter som lämnas till oss på vår hemsida eller i användning av relaterade tjänster behandlas av Austria Travel och eventuella externa samarbetspartners konfidentiellt och med respekt.

Austria Travel tillåter aldrig tredje part att använda dina personliga uppgifter i marknads- eller kommunikationssyfte.

Vi använder endast dina uppgifter till att uppfylla våra åtaganden i förbindelse med hantering och administration av reservationer, bokningar, betalningar och biljettutskick.

Vår hantering kan inkludera användning av dina uppgifter till följande: bokföring, avräkning och revision, biljettering, kredit eller andra verifieringar av betalkort, säkerhet, administrativa och lagliga ändamål, behandling av bonusprogram, systemtester, underhåll, utveckling och kundvård.

Av dessa anledningar och beroende på vilka researrangemang du har valt kan vi eventuellt vara tvungna att vidarebefordra dina personliga data till våra samarbetsföretag. Detta gäller företag som är involverade i din resa och med service relaterad till resan. Exempel på företag är hotell, bussbolag, flygbolag, resebyråer och andra partnerföretag, etc.

Personuppgifter i marknads- och kommunikationssyfte

För att kunna presentera erbjudanden och service som vi anser att du som kund kan ha speciellt intresse av använder Austria Travel dina personliga data i marknads- och kommunikations-syfte. Än så länge gäller det bara för våra nyhetsbrev.

På vår hemsida finns möjlighet att prenumerera på vårt nyhetsbrev. När du blir vår kund eller anmäler dig som abonnent till Austria Travel nyhetsbrev accepterar du att bli prenumerant. Du kan när som helst avsluta din prenumeration på vårt nyhetsbrev.

Du kan genom en skriftlig förfrågan till oss få besked om vilka uppgifter om dig som lagras.

Bilder och filmer i marknads- och kommunikationssyfte

Austria Travel dokumenterar ofta sina resor genom bilder och film. Dessa kan användas i marknads- och kommunikationssyfte på hemsidor, i sociala medier, annonser, artiklar och i andra sammanhang. Om du deltar i en guidad resa där sådan dokumentation förekommer blir du tillfrågad och kan ge skriftligt samtycke.