Austria-Travel_HU 600x200

Vill du jobba med oss på Austria Travel?

Vi söker
En resesäljare (Booking Manager) som lotsar våra kunder till fantastiska upplevelser i Österrike!
 
Din uppgift
Att vara huvudansvarig för bokningar och kundtjänst. Våra resor säljs online via vår hemsida. Du ansvarar för hela bokningsprocessen: Ta emot och behandla bokningar, skicka ut bekräftelser och resebevis, svara på frågor via telefon och mejl från kunder, m.m. Du har ett dagligt samarbete med våra partners i Österrike. Du arbetar både med paketresor och skräddarsydda resor.
 
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är positiv, noggrann och som älskar att ge service. Du är strukturerad, lösningsorienterad och självgående. Du är flytande i svenska och kommunicerar obehindrat på engelska. Du har god datorvana och arbetar obehindrat i Officepaketet. Du har gymnasiekompetens. Meriterande: Förmåga att kommunicera på tyska, erfarenhet av resebranschen, relevant utbildning (TRAC), kunskap om resor till Österrike, erfarenhet av försäljning och kundservice.
 
Vi erbjuder
Arbete i ett spännande och växande företag och delaktighet att forma vår tillväxt och framtid.
Tillsvidareanställning på en trevlig arbetsplats i Borås. Tjänsten är på 50% men ökar i takt med vår tillväxt. Tillträde 1 januari 2018 och lön enligt överenskommelse. Friskvårdsbidrag.
 
Berätta för oss varför du är rätt person för denna uppgift! Sänd din ansökan redan idag, men senast 15 november till manfred@austriatravel.se Vid frågor: ring Manfred Rusner på 0705–080709
 
Austria Travel är specialiserade på resor till Österrike. Våra resenärer uppskattar våra kunskaper om Österrike och vår personliga service. Vi vill att våra resenärer ska få underbara upplevelser av Österrike. Ingenting gör oss gladare! Vi erbjuder vandringsresor, cykelresor, temaresor, vinterresor, boenden och grupp- och konferensresor. Våra resor marknadsförs i Sverige men resenärer kommer ibland även från andra nordiska länder.
 
Hör av dig!

Ladda ner annonsen