Austria-Travel_HU 600x200

Mysiga julmarknader i Österrike

Christkindl, julbarnet, inviger julmarknaden i Salzburg, Österrike. Christkindl, julbarnet, inviger julmarknaden i Salzburg, Österrike.

Julmarknader är en härlig österrikisk tradition. Ta några dagar och njut av en helg med god mat och julshopping. Här möter du Christkindl, julbarnet, och härlig stämning. Kanske vill du värma kroppen med en Glühwein? Passa på och köp dina julklappar bland de många stånden. Här hittar du saker som inte finns hemma! Österrikes julmarknader startar redan i november och håller på till julafton.

Christkindlmarkt, Salzburgs världsberömda julmarknad, är stadens största evenemang. Upplev en stämningsfull och oförglömlig julmarknad för alla sinnen: Ljus, musik, uppträdanden, med doft av Glühwein och rostade kastanjer.

Läs mer om julmarknaden i Salzburg.

Med båt tar du dig mellan de tre mysiga julmarknaderna vid Wolfgangsee, den vackra sjön i Salzkammergut. Du bjuds på ett upplevelserikt adventslandskap och möter traditionella julkrubbor, genuint hantverk, utsökta delikatesser och givetvis varm och god Glühwein.

Läs mer om de tre julmarknaderna vid Wolfgangsee.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln