Austria-Travel_HU 600x200

Tips på transfer till alla resmål i Österrike och Alperna

Nuförtiden är det enkelt att boka hotell, flyg och hyrbil när man ska ut och resa. Men ibland kan det bli knepigt att hitta bra och billig transfer i olika länder. Hur hittar jag exempelvis bra transfer från Salzburg Airport till Saalbach Hinterglemm? Dessutom kan språket bli ett problem. Man känner sig inte bekväm att boka på sajter som är på tyska. Att ringa upplevs ännu värre. Till och med en sajt på engelska kan vara knepig ibland. Nästan alla transfermöjligheter är dessutom lokalt begränsade. Hur ska jag hitta en bra transfer till "min" semesterort?

VI har lösningen! Det finns ett företag som erbjuder transfer till alla orter i alla länder i Alperna. Visserligen heter de Austria Transfers men de ordnar transfers till alla resmål i Alperna. Det betyder att du på en och samma sajt kan boka transfer till och från flygplatser och städer i följande länder: Österrike, Tyskland, Schweiz och Italien.

Här kan du boka transfer tur och retur till orter som Sankt Anton, Saalbach Hinterglemm, Zell am See, Wagrain, Flachau, Bad Gastein, Schladming, Ramsau och många fler.

Sajten är dessutom också på svenska. Vi har bokat transfer flera gånger och det har funkat varje gång.

Läs mer och boka din transfer på vår sajt. Ibland kan vi förmedla rabatterbjudanden!
 

Av Manfred Rusner

Kommentera gärna:

  • Fredrik • 4 maj 2015 20:38:00
    AustriaTransfers hemsida är snygg och fin, men det finns INGA omnämningar om dem på någon annan sajt än här. Det finns väldigt knapphändig info om företaget som ligger bakom. De enda kundbetyg jag hittar är på deras egen sajt. För mig känns det lite märkligt. Hur många gånger har ni anlitat dem? Varifrån och vartåt?
  • Hej Fredrik!
    Austria Transfer är en ny hemsida på flera olika språk. Företaget finns också som Austria Taxi. Jag är osäker på om du hittar fler omdömen på Austria Taxi. Vi har använt Austria Taxi resp. Austria Transfer flera gånger under två år. Det har handlat om transfers mellan München Airport respektive Salzburg Airport och destinationer i Österrike. En gång fick vi en förare som körde över hastighetsbegränsningen annars är vi nöjda med Austria Transfer.
    Manfred Rusner /Austria Travel

    22 januari 2016 16:17:30

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln