Austria-Travel_HU 600x200

Ingress? Enlightened? Res med oss till fina portaler i Europa 2015!

Det blir inte lätt för smurfarna när vi kommer... :-) Det blir inte lätt för smurfarna när vi kommer... :-)

Detta är resan för alla sanna Enlightened på Ingress. På resan ska vi besöka och ta så många unika portaler som möjligt. Följ med och gör Berlin, Prag, Salzburg och Wien underbart gröna! Det blir många intressanta sevärdheter att besöka. God mat och dryck kan vi också njuta av under resan. 

Coola städer med unika portaler
Du kommer att få besöka dessa gamla städer med dess fantastiska arkitektur, statyer, fontäner och andra intressanta ställen. Mängder av dem är portaler så vi kanske hackar slut vårt xm! Vi är många i bussen och vi kan göra skillnad!

Läs mer och boka resan Ingress Enlightened - Resa i Europa 2015

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln