Austria-Travel_HU 600x200

Vandra utan bagage i Salzkammergut i Österrike 

Vandringen för dig till gamla  saltgruvor i Bad Aussee © Austria Travel - Rusner Vandringen för dig till gamla saltgruvor i Bad Aussee © Austria Travel - Rusner

Vandra på egen hand i Salzkammergut

Upplev ett av Österrikes vackraste regioner med trolska berg och glasklara sjöar. Denna 50 km långa vandring tar dig genom sagolikt vacker natur. Det är en omväxlingsrik rundtur och du får se höga berg, djupa dalar, saltgruvor, sjöar, vackra fäbodar och äta god österrikisk mat.

Vandringen passar både vuxna, barn och hundar! På fem dagar får du en spännande vandring med många fina upplevelser. Detta är en vandring med bagagetransport som lämplig för alla med normal kondition.

Läs mer om Vandra på egen hand i Salzkammergut 5 dagar!

Av Manfred Rusner

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln