Austria-Travel_HU 600x200

Vandringsresa till Schladming och Ramsau i Österrike

Austria Travel har glädjen att erbjuda en fin vandringsresa till Schladming och Ramsau am Dachstein!

Regionen är känd för sin vackra omgivning. På en högplatå på andra sidan dalen ligger den lilla men vackra orten Ramsau under det imponerande Dachsteinmassivet. På denna resa gör vi dagsvandringar i omgivningarna. Givetvis åker vi även upp till Dachsteinglaciären. Den som vill kan bestiga toppen!

Vi bor på gångavstånd från centrum på prisbelönta Sporthotel Royer (4 Stjärnor Superior). Hotellet är FIS-partner med inom- och utomhuspooler, stor relaxavdelning och är känt för sin goda och omväxlande mat. Alla rum har balkong med fin utsikt över de omgivande bergen.

8 dagar med avresa 11 juli 2015

Läs mer om denna vandringsresa till Österrike!

Av Manfred Rusner

Kommentera gärna:

 • Inger Sjögren • 27 januari 2015 20:54:06
  Jag undrar om det brukar vara väldigt varmt i juli på era vandringar i Österrike eller äger vandringarna rum på höjder där det är lite svalare om det är varmt väder
  Vänliga hälsningar
  Inger
 • Hej Inger!
  Vädret varierar så klart men visst kan det bli varmt. Eftersom vi vandrar i bergen på högre höjder så brukar det dock gå bra. Solskydd och tillräckligt att dricka behövs när det är varmt. Vi tar ofta också liftar till hjälp för att vinna höjd så då slipper vi den ansträngningen i värmen.
  Allt gott!
  Manfred /Austria Travel

  28 januari 2015 09:07:56

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln