Austria-Travel_HU 600x200

Cykelsemester i Salzkammergut i Österrike

Cykling i Hallstatt © OÖ.Tourismus - Weissenbrunner Cykling i Hallstatt © OÖ.Tourismus - Weissenbrunner

Njut av cykling utan packning i Österrike!
 

På denna cykelresa behöver du inte slita för att uppleva landskapets bedårande skönhet. Natur och kultur står i samklang under denna cykling och ger fina förutsättningar för en upplevelserik cykelvecka.

Du får uppleva underbara vyer, cykla över "sound-of-music"-ängar (Alm = fäbodsäng) och upptäcka spännande naturfenomen. Du kommer att bo i typiska österrikiska hotell och Gasthaus och besöka kejsarstaden Bad Ischl, Mozartstaden St. Gilgen, St. Wolfgang, Hallstatt och andra vackra orter i Salzkammergut. Dessutom kommer du att cykla runt några av landets finaste sjöar. Cykelresan går från Bad Ischl till Attersee, Mondsee och sedan vidare till välkända Wolfgangsee och Hallstättersee för att sedan återkomma till Bad Ischl.

Läs mer om cykling på egen hand i Salzkammergut.

Av Manfred Rusner

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln