Austria-Travel_HU 600x200

Vandra i Österrike i sommar

På alpvandring i Saalbach Hinterglemm i Österrike (c) Austria Travel På alpvandring i Saalbach Hinterglemm i Österrike (c) Austria Travel

Våra alpvandringar i Österrike är för aktiva människor som också vill äta gott och bo bekvämt. De österrikiska Alperna är fantastiska och erbjuder oförglömliga upplevelser med vandringar som passar alla.

Läs mer om en av våra vandringar: Saalbach Hinterglemm.

Resor med valfrihet
Resan erbjuder något för alla, med mycket valfrihet och vandringar i olika svårighetsgrader. Vill du göra något på egen hand står våra reseledare gärna till förfogande med tips och råd.

Vandringar med upplevelser
Många vandrare uppskattar omväxlingen av upplevelser under vandringen. Du kan uppleva almvandringar, äta i urgamla Hüttor, se murmeldjur och gemser, uppleva vattenfall och hisnande vackra utsikter.

Alpvandringar med olika svårighetsgrader
Det är skönt att få anstränga sig litet. Men det ska passa din förmåga och ditt intresse. Vi erbjuder vandringar med olika svårighetsgrader och du väljer vad som passar dig.

Bekväma vandringar
Vårt mål är att du ska få fantastiska upplevelser av Österrike - och orka ta del av dem. Därför tar vi ofta vi liften uppför bergssidorna för att vinna tid och spara orken. Ibland tar vi också liften ner för att skona våra knän. Vi använder oss av lokala transporter för smidig transport i dalen.

Myggfria vandringar
Har du plågats av mygg i de svenska fjällen kommer de myggfria vandringarna i Alperna att bli en behaglig omväxling.

Erfarna reseledare
Våra vandringar leds alltid av svensktalande vandrings- och reseledare. De är tillgängliga under resan, både under vandringar och under måltider.

Av Manfred Rusner

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln