Austria-Travel_HU 600x200

Kängor från Meindl till fyndpris!

Jag har kollat på nätet och det största fyndet som jag har hittat är ett par Meindl Island MFS Active. Sedan flera år går jag bekvämt och säkert i ett par Meindl Island Pro. Jag är mycket nöjd med dem. Sulorna blev utslitna i somras - jag vandrar en del :-) - så jag skickade dem till Meindls generalagent i Sverige. Kängorna fick en rejäl genomgång och nya och fina sulor. Så tyvärr är det inte läge att köpa ytterligare ett par, trots det fina priset. Meindl tillhör eliten av tillverkare av kängor och de har en stor bredd på sina erbjudanden. De håller genomgående en hög kvalitet. Frågan är mest om man trivs i kängan. Testa om Meindl är något för dig - i synnerhet som du nu kan få just dessa kängor till fyndpris.

 

Av Manfred Rusner

Etiketter: vandring kängor meindl

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln