Austria-Travel_HU 600x200

Austria Travels hemsida

En cool kille med hund som vi mötte på en av våra expeditioner. (c) Austria Travel - Manfred Rusner En cool kille med hund som vi mötte på en av våra expeditioner. (c) Austria Travel - Manfred Rusner

Ojoj! Om någon för tre månader hade sagt att jag klockan ett på natten skulle sitta och mecka med en hemsida hade jag sagt att den personen var tokig. Och nu är det precis så. Vad gör man inte när man vill få något uträttat? Och en blogg på hemsidan ska det också bli. Jag har hört att man måste ha en sådan :-). Varför inte? Kanske funkar det att skriva om det man gillar mest? Om landet Österrike, om god mat och gott vin, om underbara upplevelser av natur och vandringar, om tuffa expeditioner och bestigningar av toppar?

 

Av Manfred Rusner

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln